Blue
Bonjour Fellas!



Annyeonghaseyo. Welcome to my Secret Diary. My name is Fatin Nabila . 15 y/old

Navigate!

Diary About Links

Wanna Scream?




Credit Section!

Template by : LiyanaIzzati
Basecode made by : AreQil
Background : Nurul Atiqah
Header : Nurin Asyada
Best view : Google Chrome


Adrianna Syaz First Giveaway



Since saya ini peminat bahagian gambar gambar ni, saya nak pertaruhkan Rain saya yang ini. Maaf ye, google image je yang mampu ahaha

Okay, Rain yang ni boleh kan? Just kidding..

-
-
-
-
-
Jap! Jap! Nak pertaruhkan 3 gambar boleh tak? Sebab bagi saya setiap gambar ni ada maksud tersendiri


Cantik kan? Secantik saya // Secantik awak hikhik

Bila tengok gambar ini, awak akan rasa satu perasaan yang lain kbye

What about this one? Its beautiful. The real raindrops :)

Hope terpilih lah ya 


2 Lovely babe!